Skimmel desinfektionsmiddel

Nogle fakta om skimmelsvamp

De fleste af os har hørt om skimmelsvamp, men rigtig ved ikke meget om det. Indtil det gør det syge, eller vi mærke, at noget i vores køleskab eller skab vokset et lag af grønne fuzz, tror vi ikke rigtig om det. Faktum er mug er en levende svamp, som findes rundt omkring os. Det vokser i vores huse, ofte usete, og vi bør virkelig har en god skimmel desinfektionsmiddel på hånden.

Skimmelsvamp breder sig let fordi det sender små sporer at luften bærer overalt. Sporerne er usynlige og deres mål i livet er at være varm, fugtig, og finde føde. Problemet er, mange almindelige materialer i vores hjem er, hvad giver dem liv. Ting vi tager for givet som en del af vores daglige liv som tøj, tæppe, tapet, loftplader, støv, og bøger, når eksisterende i den rigtige temperatur og luftfugtighed årsag mug trives og sprede medmindre behandlet af en skimmel desinfektionsmiddel.

Ikke alle oplever symptomer, når de udsættes for at forme, ligesom ikke alle reagerer på pollen i luften i løbet af foråret og sommeren eller kat dander hele tiden. Selv om dette er tilfældet i din sag, betyder det ikke, at det er sundt at vejrtrækning skimmel. Nogle mulige virkninger er løbende næse, kløe eller brændende øjne, hoste, astma eller andre luftvejslidelser. Gå online eller kontakt din lokale sundhed afdeling for at finde slippe af mug i min hus gratis information omkring nyt tag kolding.

At handle

Da du normalt ikke se mug, er din første fingerpeg om, at du kan have det en fugtig, muggen, eller meldug som lugt i et rum eller område af dit hjem. Lær mere om påvisning af mug fra at læse på det i slippe af mug i min hus gratis information litteratur eller hjemmeside. Skimmel vokser ofte efter at du har haft en slags vand problem. Selv noget som en susende toilet eller utæt vaskemaskine kan tiltrække skimmelsporer. Da mug vokser hurtigt og kan invadere på et vilkårligt tidspunkt, bør du have en skimmel desinfektionsmiddel tilgængelige (#761 industrielle bakteriedræbende renere). Dette gælder især, hvis du bor i et fugtigt eller fugtigt klima, bruge en luftfugter og daglige temperaturer varierer mellem 40 og 100 grader Fahrenheit.

Der er konkret skridt du skal tage når du finder skimmelsvamp, som du ikke “ønsker det skal være en permanent houseguest. Først og fremmest læse over din få slippe af mug i min hus gratis information. Det er vigtigt at du udrydde alle tegn på skimmel, som det vil bare holde sprede, hvis du ikke gør.

Før du angreb af skimmelsvamp og håndtere nogen kemikalier, Sørg for at beskytte dig selv fra indånder i sporerne eller gøre kontakt med huden. Du bør bære øjet briller, en maske over din næse og mund, og gummi eller latex handsker. Dit tøj skal fremstillet af et vaskbart stof, som du skal sætte dem gennem vaskemaskinen og tørretumbleren, så snart du er færdig med projektet skimmel desinficerende.

Hvis dit hjem har mange af de forhold, der gør det ekstra modtagelige for skimmel, støvsuge tæpper og ren hårde overflade gulve regelmæssigt. Være særligt påpasselige i fugtige områder. Enhver tid, du har en lækage, reparere problemet, der forårsagede den lige med det samme. Brug din mold desinfektionsmiddel, da sporerne er så svære at opdage.

Badeværelser

Badeværelser tiltrække skimmelsvamp, fordi de er fugtige, i rækken ideelle temperatur, og der er masser af materialer derinde for skimmel til fest på. Du bør regelmæssigt bruger en mold desinfektionsmiddel, når du gør din rutine rensning (#9841 Fullsan kvaternære bakteriedræbende renere). Faktisk er det en god idé at oprette et badeværelse rengøring check ark for at sikre, at du ikke går glip af eventuelle mulige skimmel vokser hotspots. Omfatte sådanne ting som:

· Krat badeforhæng med mug desinfektionsmiddel

· Ofte vask alle håndklæder, bademåtter og område tæpper

· Grundigt rene dræn, bøtter, brusere, og toiletter hvis dit badeværelse er tæppebelagte, vakuum (de er bedst med hård overflade gulve)

· Vask uncarpeted hvadkosteretnyttag.dk gulvbelægning

Når du arbejder med dit badeværelse rengøring check ark hver gang, glemmer du ikke ved et uheld at gøre en af disse kritiske opgaver.

Hvis du har skimmelsvamp på dine dæk, klinkebeklædning eller tag, bruge et pres vask produkt (# 574 pres vaskemaskine skimmel og meldug renere).

Mold er noget, du absolut ikke ønsker at leve med. Lidt omhu og god rengøring vaner vil hjælpe dig med at undgå dette irriterende problem. Hvis du vil vide mere om det, læse mere slippe af mug i min hus gratis information. Også, glem ikke at gøre op dit badeværelse rengøring check ark.

Leave a Reply

Your email address will not be published.