Halloween kostumer til småbørn

Halloween kostumer er i fuld længde outfits normalt bæres på eller omkring Halloween, en begivenhed, der falder den 31 oktober hvert år. Før den moderne æra af Halloween dekorationer, kostumer blev brugt til en række forskellige årsager såsom skræmmende bedragere og narre folk til at tro nogen var virkelig død. Men dagens Halloween kostumer afspejler mere realistiske bekymringer: rystesyge af børn forbereder sig på trick eller behandling, eller Adrenalin rush og nydelse af voksne, der elsker natten og ferien. Tidlige henvisninger til iført kostumer på Halloween kommer fra Skotland i 15 85, men de kan forud for det.

De tidligste Halloween kostumer var meget enkle, bestående af spøgelse og djævel kostumer (tænk: jack ‘o lanterner), som blev en favorit i mange generationer. Med tiden “hjemsøgt hus” blev et fælles tema for mange Halloween aktiviteter. Så “brudens fortælling” motiv begyndte at dukke op, som bød på en historie relateret til Halloween skikke omkring en brud og brudgom, der for nylig var død og forlod deres familie alene. Spøgelset af den afdøde familie holdt deres sjæle i form af et fugleskræmsel, og bruden og gommen måtte finde vej hjem for at hente deres sjæle. Dette blev en øjeblikkelig favorit, når det kombineres med spiritus af Halloween!

Nogle af de mest populære halloween kostume er den klassiske bannatyne og Celtic design. Bannatyne er et gammelt keltisk symbol på frugtbarhed og kvindelig magt. Det er en lang, flydende kjole af allerstørste betydning, normalt båret af en jomfru på hendes bryllupsdag. Traditionelt er en bannatyne prydet med tretten Emerald Points, som siges at repræsentere de tretten apostle, der fører de tolv vinde af himlen. Farven på bannatyne (Emerald green) er repræsentativ for, hvordan de dødes ånder går på jorden, mens den hvide farve er repræsentativ for solen.

En sjov idé til Halloween parter for småbørn er at klæde sig ud som kinesiske kvinder. Mange kostumer har den lille kinesiske pige på dem, komplet med lang kjole, lille hat, og den stadig berømte spisepinde! Andre interessante outfits omfatter Little Asian Man, som er en sjov kostume med et moderne look. Lavet af et tungt stof, dette outfit har en talje, der knap skjuler den søde lille asiatiske fyr, sammen med patchwork bukser og en hvid skjorte. Oriental Trading Company Girl er en anden trendy outfit, komplet med en monteret kåbe, der gardiner ned forbi hendes knæ. Tilføj de matchende spisepinde, og du har den ultimative Halloween kostumer til småbørn, der vil have dit barn til at ligne en sand virksomhed kvinde!

Hvis du leder efter Halloween kostumer til småbørn, der er en smule mere voksen orienteret, der er også mange voksne stilarter Halloween kostumer til rådighed. Voksen Halloween outfits kommer i en række forskellige designs, såsom Funky Indiske Adult kostume, komplet med en oppustet undertrøje, farvestrålende bukser, og en turkis hovedbeklædning. Eller hvad med Sexy French Maid kjole, komplet med en frilly, lacy nederdel, og en faux kok hat? Der er ingen mangel på voksne stilarter til rådighed, og hver enkelt er designet til at skræmme sokkerne fra din lille spøgelse eller ghoul!

Finde Halloween kostumer til småbørn bør ikke være en besvær på alle. Med så mange forskellige muligheder at vælge imellem, bør dit eneste problem være at vælge den rigtige. Husk, at du ikke behøver at nøjes med det første søde kostume, du ser – du har uendelige muligheder for at finde noget, der virkelig er perfekt til din lille. Så begynd at tjekke butikkerne ud nu, og du vil være sikker på at finde noget, der vil være i stand til at holde dit lille spøgelse eller ghoul sikkert, og klar til at have det sjovt i løbet af ferien!

Leave a Reply

Your email address will not be published.