Sådan får du flere penge, når du læser i udlandet

Drømmer du om at læse et semester på din uddannelse i udlandet? Hvis du har sat dig lidt ind i det, så er det nok også gået op for dig, at det med al sandsynlighed ikke bliver helt billigt. Der er dog en lang række ting, som du kan gøre. Både for at gøre rejsen sjovere og for at spare penge. Her i guiden får du 4 konkrete tips.

Hvornår giver det mening?

Det er værd at tage stilling til, hvornår det giver mening at læse et semester i udlandet. Venter du til din kandidat, vil du med al sandsynlighed have flere muligheder. Dermed vil der også komme billigere muligheder frem. Læser du i udlandet på din bachelor, vil du have færre muligheder. Der er samtidig flere legater til kandidatstuderende. De er oplagte at søge.

Fremlej din bolig herhjemme

Her kan du virkelig spare nogle tusinde kroner om måneden. Bor du i en storby, er der rift om boligerne. Dermed vil du uden problemer kunne udleje din bolig til en venlig sjæl, som du ved vil passe godt på den. Måske har du en ven eller veninde, der mangler et sted at bo? Det er normalt ikke lovligt at fremleje, hvis du bor til leje. Dog kan du leje din bolig ud i op til 2 år, såfremt du kan dokumentere, at du tager et semester i udlandet. Dette er nok det punkt på listen, hvor du kan spare / tjene flest penge.

Bosæt dig uden for centrum

De fleste studerer i større byer som Madrid, Athen eller Barcelona. Det er dyrt, hvis du skal bo i centrum af disse storbyer. Derfor bør du kigge efter en bolig i udkanten af byen. Det universitet, som du skal studere på, vil helt sikkert have nogle kontakter i forhold til boliger. Det kan være på kollegier eller mindre lejligheder. Skal du afsted med en ven eller veninde, kan I jo bosætte Jer sammen.

Gør semesteret sjovere med et SMS lån

Det er ikke hver dag, man lige får muligheden for at bosætte sig i udlandet. Derfor handler det om at nyde det, så længe det varer. Der bør ikke være nogle økonomiske kvaler under din tur. Mangler du lige de sidste tusinde kroner til rejsen, kan du tage et SMS lån. Her kan du låne op mindre beløb og tilmed få en hurtig udbetaling. Det gode ved et SMS lån er, at det er muligt for mange unge at blive godkendt. Som regel skal du blot være over 20 år. Nogle steder 21 år og andre steder 25 år. Uanset hvad, så bør du altid sammenligne de forskellige SMS lån. Der er ingen grund til at vælge det dyre lån frem for det billige. En anden lånemulighed er et SU-lån. Vi anbefaler, at du ikke låner som det første. Se det kun som en mulighed, hvis du kan se, at der stadig mangler lidt, for at du kan få en god rejse.

Rigtig god rejse!

Leave a Reply

Your email address will not be published.