Start Køkkenhave Frø & Planter Indendørs

Ford begyndte det 21 århundrede ved at frigive en ny super-sized sport-utility køretøjer, der er større end noget andet på markedet — eller, at der nogensinde havde været på markedet. Ford har også slået sig sammen med Harley-Davidson, som det nye århundrede begyndte. Købere, der ønsker at trække store femte hjul trailere i stil blev tilbudt en decked ud fire-dørs Ford F-650 lastbil model kaldet Super CrewZer. Ny Super Duty linje for 2001 var den enorme F-650 Super CrewZer, som bød på en 300-hk turbo-diesel V-8 og luksus interiør. Tale af besætningen cabs, Ford F-150 fik også en version til 2001. Kaldes SuperCrew, det var første gang en fuld-størrelse 1/2-ton pickup var til rådighed, med fire i fuld størrelse døre. I tillæg til ekstra store Ford Udflugt til 2000, Ford gået sammen med Harley-Davidson til at producere en special-edition F-150 pickup truck kaldes — passende-Harley-Davidson, F-150. Kaldes Sport Trac, det var hovedsageligt en besætning-cab pickup, men tilbød en bedre indre indkvartering end de fleste kompakte rivaler.

A Water Jug And Glass On A Table By A Hospital Bed Harley-Davidson, F-150 kom kun som en SuperCab med Flareside seng, og det bød på forskellige interiør trim, specielle hjul og grille, og unik Harley-Davidson badging. Også det år, den populære Harley-Davidson, F-150 pickup truck fik et hestekræfter øge høflighed af en kompressor for sin 5.4-liter V-8, og for første gang var til rådighed i grå samt sort. En aftale med Harley-Davidson Motor Company har lavet de nye-for-2000 F-150 Harley-Davidson pickup truck. Med tilføjelsen af en ny SuperCrew crew cab krop stil for 2001, F-150 blev den første 1/2-ton pickup at tilbyde fire konventionelle side-dørene. Også i 2001, en mere kraftfuld motor blev tilbudt på Explorer SUV og Ranger lastbil, og Ranger opnåede en sporty version kaldet Kant. For 2002, Ford Explorer SUV modtaget et komplet redesign, det første siden indførelsen 11 år tidligere.

Baseret på Ford F-250 HD Super Duty pickup truck platform, det blev annonceret som verdens største, tungeste sport-utility køretøjer. Afhentning eller SUV? Explorer Sport Trac var både. Dette ægteskab af to ikoner var en marketingmedarbejder drøm, som det havde crossover, som både appellerer til pickup lastbil og motorcykel-entusiaster. 2001-model år blev en anden stor en Ford lastbil entusiaster. Også ankommer til 2001 var en version af Ford Explorer SUV med en kort, åben seng i back i stedet for et lukket bagagerum. Explorer var lidt ændret i 2000, at der fortsat blive tilbudt i fire-dørs form (vist) og som to-dørs Explorer Sport. Explorer har lavet få ændringer, for en forkortet model år 2001. Med undtagelse af en kompakt SUV, Ford ‘ s tilbud til 2001 var super størrelse.

Ford ‘ s største lastbil nyheder for 2001 var Undslippe kompakt SUV. Jamen så lad mig spørge dig, nu hvor du fisker på højeste niveau, hvad er den største udfordring eller problem, du fandt i konkurrence med nogle af de bedste, der er? Tilsyneladende er der ingen grund til, at hans hjem skulle stå præcis, hvor det gør. Forskellige lagringsmuligheder er tilgængelige med et metal, seng, https://halvandenmandsseng.dk med rammen normalt en fod eller så fra jorden der er masser af plads under sengen til at udnytte på denne måde. Du skal blot vælge den seng størrelse og grad af fasthed, der er nødvendige på hver side af madrassen (vælg mellem soft, medium eller fast) og du vil blive sendt dit unikke design.

Leave a Reply

Your email address will not be published.