5 Stock Market fejl at holde dig fra at få rig

Jeg har tilbragt en god del af de sidste 2 måneder ser aktiemarkedet. Graham Mason, administrerende direktør for tilsynsmæssig porteføljeforvaltere og co-Manager Nedbank minedrift & ressourcer fondens, mener, at “købe for kortsigtet gevinst er pakket op i den fejlagtige tro, at investor ved noget, som markedet endnu ikke ved.

Og hvis du nogen lige er startet ud på udkig efter en måde at investere, det bedste ved egenkapital er, at du kan starte i det små: du behøver ikke et stort lager af kontanter til en udbetaling på en ejendom eller behøver du snesevis eller hundredvis af tusindvis af dollars i start-up indbygger l for en virksomhed.

Min tidligere regnskabsmæssige professor på Ateneo de Manila University, bankmand og regnskabsmæssige whiz Maurice Lim, bemærkede engang i vores klasse at nogle af de smarteste forretningsmænd voksede meget rige, ved hjælp af andre folks penge.” Hvis vi er alt for konservative og lige støt plov i vores månedlige løn eller driftstab til investeringer, der er organisk vækst i rigdom og det er ikke en dårlig ting.

I første omgang når du spiller du bør aldrig plan om at gøre en masse penge infact du bør bortset fra at miste penge fra tid til anden du skal vise tålmodighed, fordi hvis en dag du ser aktiekurserne falder fordi næste dag eller næste uge der priser ris og omvendt som det er en ll om virksomhed som ups og ned.

Men hvis du agter for dine investeringer til komfortabelt overhale inflation på lang sigt (i de mindste fem år, men helst tættere på 10 år) derefter en diversificeret portefølje af kvalitet aktier (dvs. aktier i et assorteret udvalg af gode virksomheder) er den mindst risikable investering du kan gøre.

For det meste, når du læser om en spekulativ strategi det antages det, at du starter med en bestemt sum penge og ikke regne i bidrag, tror jeg du skal selv indberette din præstation på den måde (gør til nem sammenligning, $1000 investeret i denne strategi ville have givet XY % på årsbasis).

Du finder formentlig ud din investering vokser i et hurtigere tempo, end du havde forestillet mig det ville, og din fremtidige selv vil takke dig som kontoen vokser forsøger at nå frem til seks og syv cifret tal rækkevidde, at skabe en mere sikker fremtid for dig og dine kære.

Når indtjening er udbetalt til dig i form af udbytte, modtager du rent faktisk kontanter via en check med posten, en direkte indbetaling til din kurtage beretning, checkkonto eller opsparingskonto, eller i form af supplerende aktier geninvesteres på dine vegne alternativt , du kan donere, bruge eller bunke disse udbytter i kontanter.

Det er også mit problem før, kan du tjene på aktiemarkedet når prisen går op og det er også Ulempen, at aktiemarkedet du virkelig har brug for at håbe på, at virksomheden vil udføre godt para kumita ka, så lige nu lumipat ako sa guld handel kasi selv når pr Ice er stigende eller endda deprecierende du kan tjene og pwede mo siya jeg trække hver uge kasi pwede ka kumita hver uge di tulad sa lager na du nødt til at vente i flere måneder.

En anden måde, som jeg mener om dette spørgsmål om, hvad der er godt for aktiemarkedet”er ved at stille et andet spørgsmål; Hvad er mine alternativer?” De alternativer, som jeg kan tænke på er kontant, obligationer, fast ejendom, eller investere mere i indkomst generation eller forretning.

Ligesom andre, der deler hans filosofi, handler god investering om at finde ud af en investering sande værd når alle andre omkring dig ikke synes at anerkende det. Købe en bestand for mindre end hvad selskabet er værd sætter dig foran i spillet, når dens værdi begynder at klatre.

Jeg skriver fra synspunkt af en fælles investor, der investerer i aktier at tro n compounding, at tro at FIKS 50 bestande er gode nok til lang sigt og håber, at økonomien i landet vil gøre godt over en periode.

Leave a Reply

Your email address will not be published.